Cârnați Brunch Caserola

Cârnați Brunch Caserola
Cârnați Brunch caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 325 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare și piper, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Brunch Caserola, Crescent Crust Cârnați Brunch Caserola, și Împletitură De Brunch Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Așezați rulourile de semilună plat în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați cârnații fierți, brânza, ouăle, laptele, sarea și piperul; se toarnă peste rulouri de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
OuăOuă
LapteLapte
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când se coc bule și rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista