Quick Jambalaya

Quick Jambalaya
Jambalaya rapidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, creveți cu coajă ușoară, verdeață de scallion și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Quick Jambalaya, Quick Jambalaya, și Rapid Cârnați Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o strecurătoare și clătiți bine cu apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Se transferă într-o cratiță medie, se adaugă 2 căni de bulion și se fierbe la foc mare. Întoarceți căldura cât mai jos posibil, acoperiți orezul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 18 minute; puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
În timp ce orezul gătește, amestecați chimen, cimbru, pudră de gumbo fil, sare, piper și cayenne într-o ceașcă. Topiți 1 Lingură. ungeți într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați condimente și apoi creveți și gătiți, amestecând, până când este ferm, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UntUnt
PiperPiper
CrevețiCreveți
ChimenChimen
GumboGumbo
CimbruCimbru
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați creveții pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Adăugați untul rămas în tigaie împreună cu cârnații, ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu, amestecand, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ardeiul gras și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
7
Se toarnă sosul de roșii și restul de 1 cană de bulion și se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Puneți creveții în tigaie și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
CrevețiCreveți
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Combinați orezul și scallionul cu amestecul de creveți; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
OrezOrez

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista