Quiche Lorena

Quiche Lorena
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Quiche Lorraine. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cremă dublă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche Lorena, Quiche Lorena, și Quiche Lorena.

Instrucțiuni

1
Pentru patiserie, puneți făina, untul, gălbenușul de ou și 4 lingurițe de apă rece într-un robot de bucătărie. Folosind butonul puls, procesați până când amestecul se leagă. Înclinați patiseria pe o suprafață ușor făinată, adunați-vă într-o bilă netedă, apoi rulați-o cât mai subțire. Aliniați o staniu de flan cu fundul liber de 23 x 2,5 cm, ușurând patiseria în bază. Tăiați marginile de patiserie cu foarfece (salvați orice garnituri), astfel încât să se așeze ușor deasupra cositorului (dacă se micșorează, nu ar trebui să meargă acum sub nivelul cositorului). Apăsați patiseria în flaute, înțepați ușor baza cu o furculiță, apoi răciți timp de 10 minute. Puneți o foaie de copt în cuptor și încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6.Pasul 2: Linia de patiserie caz cu folie, partea strălucitoare în jos, se umple cu fasole uscată și se coace pe foaia fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Îndepărtați folia și fasolea și coaceți încă 4-5 minute până când patiseria este aurie palidă. Dacă observați găuri mici sau fisuri, patch-uri cu garnituri de patiserie. Puteți face până la acest punct o zi înainte.Pasul 3: în timp ce patiseria gătește, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se încălzește o tigaie mică, vârful în lardons și se prăjește pentru câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți orice lichid care iese, apoi continuați să gătiți până când lardonii încep să se coloreze, dar nu sunt crocanți.
5
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Tăiați trei sferturi din brânză în zaruri mici și radeți fin restul. Împrăștiați brânza tăiată cubulețe și lardoanele prăjite pe fundul cutiei de patiserie.Pasul 4: Folosind o lingură, bateți crme frache pentru a-l slăbi, apoi bateți încet în crema dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Se amestecă ouăle bătute. Condimentează (nu ar trebui să ai nevoie de multă sare) și adaugă nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
8
Se toarnă trei sferturi din umplutură în cutia de patiserie.Pasul 5: trageți jumătate raftul cuptorului și puneți cositorul de flan pe foaia de copt. Turnați rapid restul umpluturii în cutia de patiserie - o ajungeți direct în vârf în acest fel. Împrăștiați brânza rasă deasupra, apoi împingeți cu atenție raftul înapoi în cuptor. Coborâți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când sunt aurii și ușor setate (centrul nu trebuie să se simtă prea ferm).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați quiche-ul să se așeze timp de 4-5 minute, apoi scoateți-l din tablă.
11
Serviți proaspăt coapte,deși este și rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista