Quiche Lorena
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Quiche Lorraine. Această rețetă servește 8 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cremă dublă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche Lorena, Quiche Lorena, și Quiche Lorena.
Instrucțiuni
Pentru patiserie, puneți făina, untul, gălbenușul de ou și 4 lingurițe de apă rece într-un robot de bucătărie. Folosind butonul puls, procesați până când amestecul se leagă. Înclinați patiseria pe o suprafață ușor făinată, adunați-vă într-o bilă netedă, apoi rulați-o cât mai subțire. Aliniați o staniu de flan cu fundul liber de 23 x 2,5 cm, ușurând patiseria în bază. Tăiați marginile de patiserie cu foarfece (salvați orice garnituri), astfel încât să se așeze ușor deasupra cositorului (dacă se micșorează, nu ar trebui să meargă acum sub nivelul cositorului). Apăsați patiseria în flaute, înțepați ușor baza cu o furculiță, apoi răciți timp de 10 minute. Puneți o foaie de copt în cuptor și încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6.Pasul 2: Linia de patiserie caz cu folie, partea strălucitoare în jos, se umple cu fasole uscată și se coace pe foaia fierbinte timp de 15 minute.
Îndepărtați folia și fasolea și coaceți încă 4-5 minute până când patiseria este aurie palidă. Dacă observați găuri mici sau fisuri, patch-uri cu garnituri de patiserie. Puteți face până la acest punct o zi înainte.Pasul 3: în timp ce patiseria gătește, pregătiți umplutura.
Se încălzește o tigaie mică, vârful în lardons și se prăjește pentru câteva minute.
Scurgeți orice lichid care iese, apoi continuați să gătiți până când lardonii încep să se coloreze, dar nu sunt crocanți.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Tăiați trei sferturi din brânză în zaruri mici și radeți fin restul. Împrăștiați brânza tăiată cubulețe și lardoanele prăjite pe fundul cutiei de patiserie.Pasul 4: Folosind o lingură, bateți crme frache pentru a-l slăbi, apoi bateți încet în crema dublă.
Se amestecă ouăle bătute. Condimentează (nu ar trebui să ai nevoie de multă sare) și adaugă nucșoară.
Se toarnă trei sferturi din umplutură în cutia de patiserie.Pasul 5: trageți jumătate raftul cuptorului și puneți cositorul de flan pe foaia de copt. Turnați rapid restul umpluturii în cutia de patiserie - o ajungeți direct în vârf în acest fel. Împrăștiați brânza rasă deasupra, apoi împingeți cu atenție raftul înapoi în cuptor. Coborâți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când sunt aurii și ușor setate (centrul nu trebuie să se simtă prea ferm).
Lăsați quiche-ul să se așeze timp de 4-5 minute, apoi scoateți-l din tablă.
Serviți proaspăt coapte,deși este și rece.