Păstrăv oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă

Păstrăv oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă
Păstrăvul oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 358 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, sare kosher, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Păstrăv Afumat, Covrig Crocant Și Salată De Avocado, Păstrăv afumat, vodcă Creme Fraiche și cartofi crocanți, și Pitas de păstrăv afumat și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați slănina pe grătar; grătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți din grătar; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Combinați varza, pătrunjelul și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați oțetul, uleiul și muștarul într-un castron mic, amestecând cu un tel; se amestecă maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de oțet, 1/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în amestecul de varză, aruncând pentru a acoperi. Top slaw cu slănină chiar înainte de a servi cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
PiperPiper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
PeștePește
SareSare
8
Notă de vin: carnea roz bogată de păstrăv de ocean (sau somon) se poate descurca cu ușurință cu un vin roșu mai deschis, mai ales atunci când este preparat cu slănină afumată crocantă. Bogle Pinot Noir 2008 ($14), din valea râului rusesc din California, este cu corp mediu, cu arome ușoare de fructe de pădure și cireșe, care nu vor învinge vasul, în timp ce un fascicul de aciditate strălucitoare ajută la echilibrarea grăsimilor naturale sănătoase ale peștilor. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
CireșeCireșe
SomonSomon
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Fructe De PadureFructe De Padure
PeștePește
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista