Păstrăv oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă
Păstrăvul oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 358 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare kosher, sare kosher, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Păstrăv Afumat, Covrig Crocant Și Salată De Avocado, Păstrăv afumat, vodcă Creme Fraiche și cartofi crocanți, și Pitas de păstrăv afumat și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați slănina pe grătar; grătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din grătar; pune deoparte.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați varza, pătrunjelul și ceapa într-un castron mare.
Combinați oțetul, uleiul și muștarul într-un castron mic, amestecând cu un tel; se amestecă maioneza.
Adăugați amestecul de oțet, 1/8 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în amestecul de varză, aruncând pentru a acoperi. Top slaw cu slănină chiar înainte de a servi cu pește.
Notă de vin: carnea roz bogată de păstrăv de ocean (sau somon) se poate descurca cu ușurință cu un vin roșu mai deschis, mai ales atunci când este preparat cu slănină afumată crocantă. Bogle Pinot Noir 2008 ($14), din valea râului rusesc din California, este cu corp mediu, cu arome ușoare de fructe de pădure și cireșe, care nu vor învinge vasul, în timp ce un fascicul de aciditate strălucitoare ajută la echilibrarea grăsimilor naturale sănătoase ale peștilor. -- Jeffery Lindenmuth