Păstrăv Afumat Tostadas

Păstrăv Afumat Tostadas
Rețeta de păstrăv afumat Tostadas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. Acest hor d ' oeuvre are 70 de calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, roșii prune—înjumătățite, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dip De Păstrăv Afumat, Păstrăv Afumat, și Dip De Păstrăv Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați păstrăvul, roșiile, avocado și sucul de lămâie și aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. Puneți amestecul pe chipsurile de porumb și presărați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista