Pâine învolburată cu alune
Pâinea învolburată cu alune ar putea fi doar pâinea pe care o cauți. Această rețetă servește 32 și costă 27 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 247 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Mergeți la magazin și luați făină, zahăr brun, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Pâine cu banane cu ciocolată învolburată , Pâine cu banane în vârtej cu unt de arahide și Pâine de grâu cu scorțișoară, Simply Amazing .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, fulgii de cartofi, scurtarea, zahărul, ouăle, sarea, făina integrală și 1 cană de făină universală; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat tare. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un format de 14 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți untul, zahărul brun și gălbenușurile până devin cremoase.
Se adauga laptele si vanilia; amesteca bine. Se amestecă alunele.
Întindeți peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos în două unse de 9 inchi. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 15 minute. Acoperiți cu folie.
Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.