Rouladen German
Rouladen German este o rețetă Europeană care servește 6. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 379 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1327 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, muștar german, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vită Germană Rouladen, Carne De Vită Germană Rouladen, și Carne de vită Rouladen (rulouri de vită germane umplute cu murături și slănină).
Instrucțiuni
Tăiați friptura de flanc în filete subțiri; aproximativ 1/4 inch grosime și 3 inci lățime.
Răspândiți Generos o parte a fiecărui filet cu muștar la gust.
Așezați slănină, ceapă și felii de murături pe fiecare filet și formați-le într-o rolă. Folosiți sfoară sau scobitori pentru a ține ruloul împreună.
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți untul.
Așezați rulourile în unt și sotati până se rumenesc.
Se toarnă 2 1/2 căni de apă și se adaugă cubul de bouillon; amestecând pentru a dizolva cubul de bouillon. Fierbeți rulourile timp de aproximativ o oră.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru Rouladen. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca S. A. Prum Essence Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
S. A. Prum Essence Riesling
De culoare aurie palidă. Aromat, cu arome de caise și piersici. Uscat cu arome de fructe proaspete perfect echilibrat de o aciditate racy și caracter mineral.Bucurați-vă pe cont propriu sau cu o gamă de ușoareapetizatoare și preparate din fructe de mare.