Pâine Plată Umplută Cu Ridiche Daikon / Mooli Paratha

Pâine Plată Umplută Cu Ridiche Daikon / Mooli Paratha
Rețeta Daikon ridiche umplute Flatbread / Mooli Paratha ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 55 minute. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de grâu, apă, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mooli ka Paratha (pâine plată umplută cu ridiche), Mooli Paratha, cum se face Mooli Parathas sau Ridiche Paratha, și Mooli ka paratha / pâine plată umplută cu ridiche.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista