Pâine Irlandeză De Grâu Perfect Umedă
Perfect umed pâine de grâu irlandez ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, făină de pâine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Umedă Irlandeză Cu Sodă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pregătiți o tigaie superficială cu spray de gătit.
Cerneti impreuna faina de paine, faina integrala de grau, sarea, bicarbonatul de sodiu si 2 lingurite de zahar intr-un bol.
Tăiați margarina în amestecul de făină până când bucățile sunt aproape indistinguibile. Faceți o fântână în centrul amestecului și turnați uleiul și Zara. Se amestecă cu o spatulă până când amestecul uscat este complet umezit. Mutați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor aluatul nu mai mult de 1 minut.
Așezați aluatul în tigaia pregătită; bateți în jos și în jur pentru a forma o pâine rotundă.
Tăiați o cruce în vârful pâinii cu degetul.
Ungeți blatul cu 1 lingură de zară; presărați 1 linguriță de zahăr deasupra pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C); rotiți tigaia și coaceți încă 30 de minute.
Lăsați pâinea să se răcească pe o grătar înainte de a o felia.