Pâine Franceză Cu Rozmarin-Ierburi
Rosemary-Herb pâine franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 420 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de măsline, oregano, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine franceză cu ierburi + făină King Arthur {Giveaway}, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Ton Caper-rozmarin cu salată de ierburi.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea făinii și a următoarelor 8 ingrediente (făină prin apă) în tava de pâine; selectați ciclul aluatului și porniți mașina de pâine.
Scoateți aluatul din mașină (nu coaceți).
Preîncălziți cuptorul la 35
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frecați cu ulei. Formați într-o pâine lungă de 12 inci.
Așezați pâinea pe o foaie de copt.
Combinați brânza, 1 linguriță de rozmarin și pudra de usturoi; se presară deasupra pâinii.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.