Pâine De Sodă Maro Irlandeză
Rețeta de pâine irlandeză de sodă maro este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ovăz rulat, lapte bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 98%. Încercați Pâine De Sodă Maro Irlandeză, Pâine Tradițională Irlandeză De Sodă Maro, și Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor două foi de copt.
Într-un castron mare, amestecați făina integrală de grâu, făina albă, ovăzul laminat, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă ușor în zară până se formează un aluat moale. Frământați foarte ușor. Împărțiți aluatul în 4 bucăți; se formează în pâini plate rotunjite. Marcați fiecare pâine cu un ' X ' și așezați-o pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 până la 45 de minute.