Pâine De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de dovleac. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 7 cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, unt, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Dovleac, Pâine De Dovleac, și Pâine De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați dovlecei, lapte, ouă, unt, zahăr și sare; se amestecă bine. Adăugați treptat 3-1 / 2 căni de făină; bate până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Se modelează în trei pâini; se pune în 8-in unsă. x 4-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 de minute pentru 25-30 de minute sau până când blaturile sunt aurii.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.