Pâine De Carne Taco

Pâine De Carne Taco
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de Rețete, Taco Meat Loaf ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 337 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de vită măcinată, ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Carne Taco, Pâine De Carne Taco, și Pâine De Carne Taco Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Pat într-un 3-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 8 ore sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de calorii. Se acoperă cu smântână, salsa, brânză, salată verde și măsline, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâine de carne. Pâinea de carne va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 66 de dolari pe sticlă.
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Monte Rosso Cabernet Sauvignon este un vin artizanal provenit din cele mai bune blocuri de viță de vie din Monte Rosso. Acesta este un vin plin de corp care dezvăluie ciocolată topită, cireșe negre și aromatice pământești cu accente de anason și condimente maro. Fructele concentrate întunecate se împletesc cu taninuri ferme, catifelate, pentru a avea ca rezultat un vin echilibrat, cu un finisaj lung și persistent. Este un complement perfect pentru mâncăruri calde, pământești, vânat și carne roșie, cum ar fi mistreț, vânat și filet Mignon la grătar. Una dintre cele mai bune recolte de până acum.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista