Pâine De Aluat De Tort De Aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea cu aluat de tort auriu. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Aur Oreo Tort Aluat Blondies, No-Ice-Cream-Maker Funfetti Tort Aluat De Aur Oreo Inghetata, și Coacerea Pâinii: Pâine Bătută Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie.
Încălziți laptele cu untul sau margarina până ajunge la 115 grade F (43 grade C). Bateți împreună cu ouăle și vanilia. Apoi adăugați amestecul lichid în amestecul de făină. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până când făina este umezită. Creșteți viteza la mediu și bateți timp de 2 minute. Cu mâna amestecați făina rămasă pentru a face un aluat rigid mediu. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră.
Puneți aluatul în jos și așezați-l într-o tigaie unsă cu tub de 10 inci, acoperiți și lăsați să crească timp de 45 de minute.
Coaceți într-un preîncălzit 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 45 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi se scoate.