Pâine Brună Irlandeză
Rețeta de pâine brună Irlandeză este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 225 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 228 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pâine Brună Irlandeză, și Pâine Brună Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți ușor o foaie de copt.
Amestecați făina universală, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul formează firimituri fine.
Se amestecă făina integrală de grâu și fulgii de ovăz cu gătit rapid în amestecul de unt.
Amestecați ușor iaurtul în amestecul de fulgi de ovăz. Dacă amestecul este prea uscat pentru a fi ținut împreună, adăugați 1 linguriță de lapte odată, doar până când aluatul se ține împreună; nu trebuie să fie lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; frământați ușor de aproximativ 5 ori pentru a forma o bilă.
Așezați aluatul în centrul foii de copt pregătite; tăiați un 'X' mare în vârful pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc bine, aproximativ 40 de minute; se transferă într-un suport pentru a se răci. Pâinea poate fi servită caldă sau rece.