Punch de fructe suculent cu șampanie

Punch de fructe suculent cu șampanie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pumnul de fructe suculent cu șampanie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 108 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 10 fani. Este perfect pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de băuturi carbogazoase lămâie-lime, șampanie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pumn De Fructe De Șampanie, Pumn De Șampanie, și Pumn De Șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sau ulcior, combinați sucurile de portocale, afine, mere și ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă băutura carbogazoasă cu aromă de lămâie-lime, șampanie și căpșuni congelate. Așteptați un minut sau două pentru ca căpșunile să se umezească, apoi turnați în pahare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
șampanieșampanie
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista