Pumn de savant nebun

Pumn de savant nebun
Mad Scientist Punch necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți per porție. O porție conține 128 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită sifon de lămâie-lamaie, apă, amestec de portocale kool-aid și concentrat de suc de ananas-portocale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Mad Martinis (Nu!), Mad About "Meat" Loaf și Habanero Mad Mac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron pentru punch, combinați sucul concentrat, apa și amestecul Kool-Aid; se amestecă cu sifon. Acoperiți cu linguri de șerbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista