Puiul prăjit al lui Popeye

Puiul prăjit al lui Popeye
Rețeta Popeye's Fried Chicken îți poate satisface pofta de sud în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1122 de calorii, 57 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 2,66 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați bicarbonat de sodiu, praf pentru sosuri pentru salată, amestec pentru supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 66%. Rețete similare includ puiul lui Popeye Tso (puiul generalului Tso făcut cu nuggete de pui ale lui Popeye), puiul lui Popeye Tso (puiul generalului Tso făcut cu nuggetele de pui ale lui Popeye) și puiul lui Popeye Tso (puiul generalului Tso făcut cu nuggetele de pui ale lui Popeye).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Fried Chicken. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista