Pui și legume la grătar
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cu 30 de feluri principale? Pui și legume la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 241 de calorii, 37 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,8 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, ardei gras, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65%, care este solid. Pui și legume la grătar în folie, pui și legume la grătar italian și pui și legume la grătar cu susan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați condimentele; se presara peste pui si se pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați ardeii și ceapa cu ulei; transferați legumele într-un wok sau coș de grătar.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Puneți puiul și coșul pentru grătar pe grătar. Grătiți, acoperit, la foc mediu, timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170° și legumele sunt fragede.