Pui umplut Valentino
Reteta Pui Umplut Valentino se poate face in aproximativ 55 de minute. Pentru 1,77 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 255 de calorii, 28 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 177 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de brânză mozzarella, ardei gras prăjiți, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Valentino umplut, Tort Valentino cu ciocolată și Un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecel umplut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tăiați un piept de pui în jumătate pe lungime, lăsând jumătățile atașate pe o parte: deschis și așezat plat, pieptul de pui trebuie să semene cu un fluture.
Așezați-l între două foi de folie de plastic și bateți. Repetați cu restul pieptului de pui.
Combinați parmezanul cu condimente italiene și arpagic și presărați pieptul de pui. La un capăt al fiecărui piept, puneți 3 fâșii de ardei copt. Acoperiți cu 1 lingură de brânză mărunțită.
Rulați fiecare piept în sus, începând cu partea laterală cu ardeii și brânza. Introduceți o scobitoare în fiecare rolă pentru a preveni derularea.
Puneți în vasul de copt pregătit. Asezonați rulourile cu sare și piper după gust și stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Setați cuptorul la grătar și continuați să gătiți timp de 5 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor, feliați pentru a afișa umplutura colorată și serviți.