Pui Spaniol În Stil Pontevedra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul spaniol în stil Pontevedra. Această rețetă face 6 porții cu 440 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Un amestec de usturoi prăjit, ulei de măsline, pimenton de la vera și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pui și găluște în stil spaniol, Salată De Pui În Stil Spaniol, și Rețetă De Pui Prăjit În Stil Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați bucățile de pui într-o tigaie de prăjire cu pielea în jos.
Se toarnă uleiul de măsline și untul topit peste pui.
Presărați bucățile cu usturoi prăjit tocat, boia de ardei, sare și piper.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute. Întoarceți bucățile de pui cu pielea în sus și prăjiți până când puiul este gata și pielea este crocantă, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în carne trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Serviți bucățile de pui cu sosul pe lateral pentru scufundare.