Pui Saucy Caise

Pui Saucy Caise
Puiul Saucy Caise este un fel principal fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 526 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de jumătăți de piept de pui, orez, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Saucy , Pui Saucy și Pui Saucy .

Instrucțiuni

1
Pune puiul într-un 3-qt. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Combinați conservele și amestecul de supă; lingura peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Serviți cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista