Pui Prăjit Cu Inel De Ceapă

Pui Prăjit Cu Inel De Ceapă
Puiul prăjit cu inel de ceapă este un fel principal care servește 4. O porție conține 813 calorii, 69G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 3,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, salvie sfâșiată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 33 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Ceapa Mea" Prăjită " Pui, Pui Prăjit Cu Ceapă, și Fried-pui-ficat și saut-ceapă Po ' Boys sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, 1 lingură de boia, 1 linguriță de cayenne și 4 lingurițe de sare într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați laptele, pătrunjelul, salvia și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Feliați ceapa în inele groase de 1/8 inci cu o mandolină sau cuțit. Separați inelele și adăugați la amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Adăugați puiul, întorcându-vă pentru a distribui ingredientele. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Într-un vas de copt superficial, amestecați făina, restul de 1 lingură de boia și 1/2 linguriță de cayenne, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Așezați un suport pe o foaie de copt. Ridicați fiecare bucată de pui din amestecul de lapte, rulați în amestecul de făină și puneți-l pe raft. Odată ce toate bucățile sunt făinate, înmuiați din nou în amestecul de lapte și apăsați o parte din ceapă și ierburi pe pui. Apoi, apăsând ceapa pe pui pentru a le ține pe loc, rulați din nou puiul în făină, apăsând ferm, astfel încât ceapa să devină parte a pâinii. (Puteți re-scufunda a treia oară pentru a adăuga mai multă ceapă, dacă doriți.) Puneți bucățile de pui acoperite cu ceapă pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
La 8 PruneLa 8 Prune
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Încălziți aproximativ 3/4 inch de ulei vegetal într-o friteuză sau o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați puiul și prăjiți, reglând focul după cum este necesar, până se rumenesc pe o parte, 8 până la 10 minute. Întoarceți cu clești și gătiți până când puiul este auriu peste tot și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
10
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pui prăjit. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 litru). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară presupunere de botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 33 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista