Pui Portocaliu Din Africa De Sud

Pui Portocaliu Din Africa De Sud
Puiul portocaliu din Africa de Sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 660 calorii, 47G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bucăți de pui, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui la grătar Sud-African gătit lent, Budinca Din Africa De Sud, și Africa De Sud Sambal.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Graham Beck Game Reserve Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.
DificultateGreu
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista