Pui Parmezan Alla Chippie

Pui Parmezan Alla Chippie
Reteta de pui Parmezan Alla Chippie ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă face 3 porții cu 778 calorii, 45g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui, Scoici Alla Veneziana cu pâine prăjită cu parmezan, și Scoici Alla Veneziana cu pâine prăjită cu parmezan.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate43
Revista