Pui la grătar cu vinaigretă de ghimbir picant
Pui la grătar cu vinaigretă de ghimbir picant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 2,97 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 480 de calorii, 50 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de amestec de slaw de varză, ulei de arahide, sos de soia și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui la grătar cu vinaigretă picantă de ghimbir, pui la grătar picant cu salată de fasole (și vinaigretă cu chimen) și pui la grătar lipicios, dulce și picant.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Ungeți o tigaie de grătar de pe aragaz sau o grătar cu spray de gătit și lăsați-o la foc mediu-mare pentru a se preîncălzi. Asezonați ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Pune puiul pe tigaie fierbinte și gătește 3 până la 5 minute pe fiecare parte, până când este fiert.
Într-un castron mic, amestecați vinul de orez, uleiul vegetal, pasta de wasabi, muștarul fierbinte și ghimbirul. Pus deoparte.
Încinge uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga amestecul de slaw si sosul de soia si gateste 2-3 minute, pana se ofilesc.
Aranjați ambalajele wonton pe o suprafață plană. Acoperiți fiecare înveliș cu 1 linguriță grămadă de amestec de slaw. Trageți părțile laterale și prindeți mijlocul împreună, făcând o poșetă.
Încinge uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați posetele și gătiți 1 minut, până când fundul este maro auriu.
Adăugați bulion și aduceți la fiert. Acoperiți și fierbeți la abur timp de 3 până la 5 minute, până când poșetele sunt fragede și translucide.
Serviți 4 jumătăți de piept de pui cu toată vinaigreta deasupra și toate poșetele cerșetorului în lateral. Rezervați puiul rămas pentru stroganoff, dacă doriți.