Pui La Grătar Cu Sos De Mere

Pui La Grătar Cu Sos De Mere
Puiul la grătar cu mere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 1,91 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare la grătar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți piper, jumătăți de piept de pui, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Sos De Mere Gratar Cotlet De Porc, Pui De Mere Crock-Pot, și Pui De Mere Crock-Pot sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu piper. Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe ambele părți. Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți cu 7-10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Zinfandel, Trandafir Spumant

Puiul la grătar funcționează foarte bine cu Zinfandel și Sparkling ros. Zinfandelul fructat, cu conținut scăzut de tanin, este excelent pentru orice fel de mâncare lipicioasă și sosoasă de pui la grătar. Dacă nu simțiți vin roșu, va funcționa și un spumant ros Euro. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista