Pui la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 87G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1160 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, radicchio, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, Pui și legume cu usturoi și ierburi la grătar, și Usturoi și ierburi Spatchcock pui la grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tăiați o bucată de folie de aluminiu de aproximativ 12 inci lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Puneți usturoiul pe 1/2 din folie, presărați sare și piper, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați 2 crenguțe de cimbru. Îndoiți folia care închide usturoiul, făcând o pungă și adăugați câteva lingurițe de apă. Îndoiți folia peste usturoi pentru a închide și pliați marginile de 2 sau 3 ori pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Usturoi
Cimbru
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Puneți pachetul în cuptor și prăjiți timp de 30 de minute sau mai mult, până când usturoiul este moale. Deschideți pachetul și lăsați usturoiul să se răcească puțin, apoi stoarceți cuișoarele într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuptor
6
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul și frunzele de cimbru și piureul pentru a face o vinetă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Suc De Lămâie
Vinetă
Ulei De Măsline
Pătrunjel
7
Preîncălziți un grătar exterior cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Puneți bucățile într-un castron, presărați sare și piper și stropiți cu ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi cu condimentele și apoi refrigerați în timp ce obțineți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Puneți radicchio într-un alt castron, stropiți cu ulei de măsline, oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Ulei De Măsline
Radicchio
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se presară sare și piper și se aruncă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12
Când sunteți gata să gătiți, luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie și ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Condimentați cu sare și piper și așezați sferturile de radicchio pe grătarul preîncălzit. Gatiti radicchio timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pana cand are un caracter frumos; trageți-l de pe grătar, puneți-l într-un castron, acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la abur și terminați de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Radicchio
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
14
Apoi puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătar. Puneți puiul la grătar timp de aproximativ 20 de minute, întorcându-se o dată, apoi ungeți cu aproximativ jumătate din vinaigretă și continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înfipt în cea mai groasă parte a coapsei citește 160 de grade F și puiul este frumos și caramelizat peste tot, încă 15 până la 20 de minute. În ultimele minute, aruncați jumătățile de lămâie pe grătar, tăiați părțile în jos și gătiți până când sunt marcate și fumurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Pui întreg
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Pentru a servi, separați radicchio în frunze individuale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Radicchio
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Adăugați puiul și restul pansamentului și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
17
Se servește cu jumătăți de lămâie la grătar, se strecoară lămâia peste pui și se acoperă cu pansament rezervat.