Pui la gratar cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech)

Pui la gratar cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pui la grătar Cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech) o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 977 calorii, 73G de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pui, sare grosieră, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chicken SAML (Curry De Pui Cambodgian), Rulouri De Ouă Cambodgiene, și Sangria Cambodgiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul gâtului și cavităților corpului puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți pachetul de mănuși și lăsați-l deoparte pentru o altă utilizare. Clătiți puiul, în interior și în exterior, sub apă curentă rece, apoi scurgeți-l și ștergeți-l uscat, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie. Spatchcock puiul. Faceți 2 tăieturi adânci până la os în ambele părți ale pieptului de pui și în fiecare picior și coapsă. Tăiați sau pliați vârfurile aripilor înapoi în spatele aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Așezați pasărea într-un vas de copt nereactiv suficient de mare pentru a o ține.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Așezați jumătățile de usturoi, zahărul și sarea într-un mortar greu și lăsați-le într-o pastă cu un pistil. Lucrați în sosul de soia și sosul de pește. Dacă nu aveți mortar și pistil, combinați usturoiul, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie mic și piureul într-o pastă, apoi lucrați în sosul de soia și sosul de pește. Puneți marinada peste pui, forțând-o în fante și întorcând pasărea pentru a o acoperi bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Lăsați puiul să se marineze la frigider, acoperit, timp de 1 oră până la 4 ore; cu cât marinează mai mult, cu atât aroma va fi mai bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați cățelul de usturoi zdrobit și gătiți până abia începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul într-un castron mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați semințele de annatto în cratiță cu uleiul și gătiți până când sunt parfumate și rumenite, iar uleiul devine portocaliu, aproximativ 2 minute. Dacă utilizați boia de ardei în loc de semințe de annatto, gătiți-o doar 15 secunde. Strecurați uleiul printr-o strecurătoare de sârmă cu plasă fină în vasul cu usturoiul. Puneți glazura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Așezați 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și 1/4 linguriță de zahăr, dacă utilizați, în 2 boluri mici atractive. Pregătiți limele; veți adăuga sucul de lămâie în ultimul moment. (A Se Vedea Nota.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți-l la mediu. Lăsați o secțiune a grătarului goală pentru o zonă de siguranță.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Când este gata de gătit, periați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scurgeți puiul și aruncați marinada și aranjați-o pe grătarul fierbinte sau într-un coș de grătar cu ulei, dacă utilizați, cu pielea în jos. Puneți puiul la grătar până se rumeneste și se gătește, 12 până la 20 de minute pe fiecare parte. Mutați puiul după cum este necesar pentru a evita orice flare-up-uri. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a testa coacerea, introducându-l în cea mai groasă parte a coapsei, dar nu astfel încât să atingă un os. Temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 170 F. alternativ, puteți face o tăietură în carnea de pui unde coapsa se conectează la corp; nu ar trebui să existe urme de roșu la os. În ultimele 10 minute de gătit, începeți să periați puiul pe ambele părți cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pentru a servi, transferați puiul, cu pielea în sus, într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Lăsați-l să se odihnească aproximativ 2 minute, apoi tăiați-l în bucăți cu un satâr.
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
7
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie în fiecare castron cu sarea, piperul și zahărul pentru sosul de scufundare și amestecați-l cu o furculiță sau bețișoare până când sarea și zahărul se dizolvă. Pentru a mânca, înmuiați bucățile de pui în sucul de lămâie sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Variație
9
Pui Khmer la grătar folosind metoda indirectă: puteți, de asemenea, să grătiți puiul folosind metoda indirectă, un proces care, deși nu este în mod tradițional Khmer, are avantajul de a elimina orice risc de apariție. Configurați grătarul pentru grătar indirect, așezați o tigaie de picurare în centru și preîncălziți grătarul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Așezați pielea de pui marinată cu fața în sus în centrul grătarului peste tigaia de picurare și departe de foc. Acoperiți grătarul și gătiți puiul până se rumenesc și se fierbe, 40 de minute până la 1 oră. Începeți să periați puiul cu glazura în ultimele 15 minute de gătit și ungeți-l din nou la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Dacă serviți 4 persoane, dublați ingredientele sosului de scufundare și împărțiți-le în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
De La Planet Barbecue! O călătorie electrizantă în jurul traseului de grătar din lume de Steven Raichlen. Copyright 2010 de Steven Raichlen. Publicat de Workman Publishing Company, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista