Pui fiert cu legume
Pui fiert cu legume este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica dezosată, sare și piper, roșii romi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui Fiert Cu Legume, Pui cu o oală cu legume fierte, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa și tăiați-o longitudinal în 8 pene. Clătiți țelina și roșiile. Tăiați și aruncați capetele de telina si se taie in lungimi de 3 inch (frunze de rezervă pentru garnitura); roșii de bază și se taie în jumătate pe lungime.
Clătiți puiul și uscați-l.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper.
Se toarnă ulei într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, înclinându-se pentru a acoperi fundul. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul și întoarceți-l după cum este necesar pentru a se rumeni ușor pe ambele părți, 4 până la 5 minute în total.
Transferați pe o placă cu ramă.
Adăugați ceapa, țelina și roșiile în tigaie; întoarceți legumele ocazional până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute în total. Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie și adăugați bulion și cimbru. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat la test), 6 până la 8 minute.
Transferați jumătățile de sân în boluri largi și puțin adânci; legume și bulion în jurul puiului.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Garnisiți cu frunze de țelină.