Crispy Falafel de pui cu salata de iaurt ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 184 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime per portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți sare kosher, lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Falafel crocant cu baie de iaurt, Salată de cuscus și falafel cu iaurt mentolat, și Pui De Iaurt Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Planul de joc: faceți salata în timp ce puiul se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vânat
2
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați un suport mic pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Puneți amestecul de falafel într-o farfurie sau într-un alt castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
5
Încălziți aproximativ 1/2 inch ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper negru, după gust, și acoperă cu amestecul de falafel, scuturând orice exces. Așezați cu grijă partea netedă a puiului în jos în uleiul încins, având grijă să nu aglomerați tigaia. Gatiti pana se rumeneste frumos, intorcand o data, 2-3 minute pe fiecare parte. Repetați cu restul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați puiul în raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Coaceți până când este ferm, dar ușor elastic când este apăsat, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Între timp, faceți salata de iaurt: aruncați menta, castraveții, mărarul, ceapa, usturoiul și sarea într-un bol mic. Radeți fin coaja de la lămâie în salată și strecurați și sucul de lămâie. Se amestecă iaurtul în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mărar
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
9
Aranjați puiul pe un platou și serviți cu salată sau puneți un piept de pui pe fiecare dintre cele 4 farfurii cu salata.