Pui Din Africa De Nord

Pui Din Africa De Nord
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul din Africa de Nord. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă are 388 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Din Africa De Nord, Tagine de pui din Africa de Nord, și Pui și cuscus din Africa de Nord pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Fairview Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista