Pui De Busuioc Cu Lămâie La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu busuioc de lămâie la grătar. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 388 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați filete de piept de pui, oregano, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Această rețetă de la Tidy Mom are 25434 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Pui De Busuioc Cu Lămâie La Grătar, și Pui La Grătar Cu Lămâie-Busuioc.
Instrucțiuni
Folosind un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, miere, suc de lămâie, usturoi, oregano și rozmarin.
Așezați filetele în vas și turnați marinada peste pui, rezervând câteva linguri pentru ungere.Se dă la frigider timp de 30 de minute sau până la 6 ore.
Încălziți grătarul la foc indirect mediu și adăugați pui. Gatiti 2-3 minute apoi intoarceti. Ungeți cu marinată suplimentară și gătiți încă 2-3 minute.
Scoateți puiul de pe grătar și cort cu folie timp de 3-5 minute sau până când este gata de servit.Se acoperă cu un strop de busuioc proaspăt la servire.