Pui De Balsam De Lămâie Prăjit
Roasted Lemon balsam de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $14.78 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 4834 calorii, 360g de proteine, și 365g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de salvie, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ceai negru cu balsam de lamaie, Ceai De Balsam De Lămâie Auriu, și Caprifoi De Balsam De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți deoparte 1/3 din frunzele întregi de balsam de lămâie și 1/3 din frunzele întregi de salvie. Se toacă balsamul de lămâie rămas și salvia.
Așezați ierburile tocate într-un bol de amestecare cu untul. Se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă până se amestecă uniform. Slăbiți pielea puiului și frecați amestecul de unt sub piele, peste piept și picioare. Frecați pielea puiului cu pudră de usturoi, sare și piper.
Așezați ierburile rezervate în cavitatea puiului și așezați pieptul în jos pe o tigaie de prăjire.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, apoi întoarceți pieptul de pui cu fața în sus și continuați să coaceți până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.