Pui cu zară chili roșu la grătar cu glazură picant cu miere de mango

Pui cu zară chili roșu la grătar cu glazură picant cu miere de mango
Dacă aveți aproximativ 6 ore și 30 de minute de petrecut în bucătărie, pui la grătar cu zară de chili roșu și glazură picant cu miere de mango ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91 g de proteine, 63 g de grăsimi și un total de 1186 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,2 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 582 de fani. Multora le-a placut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru 4 iulie. Dacă aveți ulei de canolan, usturoi, usturoi granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de lingură de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt pui la grătar cu glazură picant cu miere de mango, pui la grătar în saramură cu glazură picant și mango și miere și aripioare de pui cu glazură de miere de chipotle.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare, cu laturi înalte, la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăTăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
2
Adăugați usturoiul și ceapa gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
3
Adăugați mango și gătiți până când sunt moale și suculente, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango TocatMango Tocat
4
Adăugați vinul, sucul de portocale și ananas, 3 linguri de miere și chile de arbol și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg Muschi De Porc, împărțit în Jumătate1 1/2 Kg Muschi De Porc, împărțit în Jumătate
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
PortocaliuPortocaliu
Apa Calda )Apa Calda )
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Transferați într-un blender și amestecați cu grijă până la omogenizare, aproximativ 2 minute. Se strecoară într-un bol, se condimentează cu sare și piper și mai multă miere dacă este nevoie. Amestecul trebuie să fie un piure gros. Dacă este prea gros, subțiază cu o atingere de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Apa Calda )Apa Calda )
Pachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, ImpartitaPachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
6
Lasati sa se raceasca la temperatura camerei inainte de servire.
1
Amestecați zara, pudrele de ardei iute, coriandru, usturoi granulat, praf de ceapă, boia de ardei și scorțișoară într-o tavă mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
CoriandruCoriandru
2 Linguri Dulceata De Capsuni Sau Zmeura2 Linguri Dulceata De Capsuni Sau Zmeura
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, TocațiLa 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
2
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi. Se acoperă și se da la frigider pentru cel puțin 4 ore și până la 24 de ore, întorcându-se de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
3
Scoateți puiul din marinadă și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
4
Așezați puiul pe un grătar așezat peste o foaie de copt, puneți-l la frigider și lăsați să stea, neacoperit, cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare șerbet De Zmeură, Portocală și LimeFiecare șerbet De Zmeură, Portocală și Lime
5
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
6
Încălziți grătarul pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
7
Ungeți puiul pe ambele părți cu ulei și stropiți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
8
Se pune pe gratar direct pe foc si se fierbe pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și continuați să prăjiți până când fundul este maro auriu. Treceți în partea mai rece a grătarului, închideți capacul și continuați să gătiți până când este gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult. În ultimele minute, ungeți cu puțin glazură de miere de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apa Calda )Apa Calda )
Mango TocatMango Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
9
Scoateți pe un platou și stropiți cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Ingrediente

2(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte0(poate fi sau trece)chile de arbol pulbere (în funcție de cât de picant vă place)chile de arbol pulbere (în funcție de cât de picant vă place)9606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)566 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1(poate fi sau trece)chile de arbol pulbere sau piper cayennechile de arbol pulbere sau piper cayenne907Nuci de orice fel (tocate)piept de pui cu OS, piele pe (aproximativ fiecare)piept de pui cu OS, piele pe (aproximativ fiecare)4copane de pui, piele pecopane de pui, piele pe4pulpe de pui, piele pepulpe de pui, piele pe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cascabel chile pulberecascabel chile pulbere1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Noua pulbere mexicană chileNoua pulbere mexicană chile1206 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat11 kilogram de dovlecel,murături cușermurături cușer1(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată11 kilogram de dovlecel,coriandru măcinatcoriandru măcinat3(iarnă)r mierer miere4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat3mango coapte, decojite, fără sâmburi și tocatemango coapte, decojite, fără sâmburi și tocate1miciCeapă spaniolă, tocatăCeapă spaniolă, tocată11 kilogram de dovlecel,ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)626 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri8 cesti jumatati de struguri verzi8 cesti jumatati de struguri verzi11 kilogram de dovlecel,1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista