Pui Cu Microunde Teriyaki

Pui Cu Microunde Teriyaki
Pui cu microunde Teriyaki ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 230 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de jumătate de piept de pui, praf de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Pui Teriyaki (Tori No Teriyaki), și Cuptor cu microunde Besan Ladoo - Indian cuptor cu microunde dulce s-ușor Diwali Dulciuri.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună sosul de soia, ketchupul, praful de usturoi și zahărul într-un bol. Aruncați puiul în sos pentru a acoperi și așezați-l pe o farfurie sigură cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți cu folie de plastic și gătiți la cuptorul cu microunde la înălțime timp de 5 până la 8 minute, până când puiul este opac în centru și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Bucătăriiasiaticjaponez
Revista