Pui asiatic, tăiței și salată de mazăre

Pui asiatic, tăiței și salată de mazăre
Puiul Asiatic, tăiței și salata de mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de sos de susan-ghimbir, mazăre de zahăr, soba și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui asiatic, tăiței și salată de mazăre, Salată Asiatică de tăiței cu vinete, mazăre de zahăr și pansament de var, și Salată asiatică de pui cu mazăre și Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți soba conform instrucțiunilor pachetului.
2
Scurgere.
3
În timp ce soba gătește, mazăre cu microunde în pachet la 1 minut. Clătiți mazărea sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Combinați soba, mazărea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Garnisiți cu semințe de susan și ceapă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Serviți peste varză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Fram Chenin Blanc cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Chenin Blanc
Fram Vinuri Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, pe o fermă care are vedere la mecca raci de Lambertsbay pe de o parte, și olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica deosebită a Chenin blanc din această zonă, combinând-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubitori aici.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista