Pudră Clasică De Scoici

Pudră Clasică De Scoici
Clasic Clam Chowder necesită în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 931 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la Foodnetwork necesită vin alb, smântână grea, ulei de măsline și ceapă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pudră Clasică De Scoici, Supă Clasică De Scoici Din Manhattan, și Supă de scoici.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face bulionul de scoici: puneți o oală mare la foc mediu, adăugați slănina și sotati până se face grăsimea și slănina se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți bucățile de slănină fierte din oală și rezervați-le pentru altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați un număr de 1 de ulei de măsline, ceapa, usturoiul, cimbru și frunza de dafin și gătiți, amestecând, până când legumele sunt translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați scoicile, sucul de lămâie, vinul alb și apa și aduceți la fierbere scăzută. Reduceți focul, acoperiți oala și fierbeți timp de 10 sau 15 minute pentru a deschide aburul scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scoateți scoicile din oală, aruncând orice nu se deschide. Se strecoară bulionul într-un castron. Scoateți scoicile din coji, tocați-le și puneți-le deoparte separat; aruncați cojile. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Încălziți untul și 1 lingură de ulei de măsline într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați slănina, ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți până când slănina își face grăsimea și legumele sunt bune și moi, 8 până la 10 minute. Se pudrează legumele cu făină și se amestecă pentru a acoperi totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se toarnă bulionul de scoici și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
9
Adăugați smântâna și cartofii, dați la fiert și fierbeți tare timp de aproximativ 7 minute, până când cartofii se descompun (acest lucru va ajuta la îngroșarea supei și îi va da o textură bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
10
Adăugați scoicile tocate și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Acum adăugați cele 16 scoici în cochilii lor. Acoperiți și fierbeți la foc mic pentru a deschide scoicile, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește fierbinte, cu biscuiții obișnuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Puneți biscuiții zdrobiți într-un castron, adăugați uleiul și untul topit și aruncați pentru a acoperi biscuiții cu grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Se întinde pe o foaie de copt și se coace până se rumenesc și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru pudra de scoici. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Kenwood Sonoma County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Majoritatea fructelor pentru acest amestec au fost obținute din valea râului rus din Sonoma County, renumită pentru excelentul său Chardonnay. Aromele fructate strălucitoare de pere, măr și tei sunt frumos echilibrate de note complexe de vanilie prăjită și ghimbir. Corpolent, cu o senzație de gură luxuriantă și un finisaj răcoritor crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista