Prăjituri Picante De Orez Prăjite
Prăjiturile Picante de orez prăjite sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sambal oelek, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Prăjituri chinezești cu orez prăjit, Se amestecă prajit Chineză prăjituri de orez lipicios (Nian Gao) rețetă (??? Ch?, și Carne de vită picantă și spanac se amestecă cu orez prăjit cu ou.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 2 căni de prăjituri de orez; se prăjește 3 minute sau până la vezicule, transformându-se în maro pe ambele părți.
Scoateți prăjiturile de orez din tigaie; așezați într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați restul de 2 căni de prăjituri de orez; se prăjește 2 minute.
Adăugați ceapa verde în tigaie și amestecați timp de 1 minut sau până când prăjiturile de orez sunt vezicule, transformându-se în maro pe ambele părți.
Scoateți amestecul de tort de orez din tigaie; adăugați la prăjiturile de orez fierte.
Adăugați carne de porc în tigaie; saut timp de 4 minute sau până se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă ceapa tocată și sarea; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde, amestecând constant. Se amestecă amidonul de porumb. Adăugați treptat stoc; aduceți la fierbere. Se amestecă sosul de soia și sambalul; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Împărțiți uniform amestecul de tort de orez între 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 3/4 cană amestec de porc.
Se servește cu pene de var.