Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, prăjiturile de Crab ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 138 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de ou, sare, carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare sunt Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, Prăjituri De Crab, și Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați crab; se amestecă ușor. Formați linguri rotunjite în 2-in. chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți chiftelele în unt și ulei la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se servește cu sos de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crab în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersici și litchi. Proaspăt la gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un ideal pentru partener pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, indiferent dacă sunt coapte sau în sos.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate7
Revista