Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile cu Crab ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 129 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos worcestershire, carne de crab, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 548 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista