Torturile de budincă de portocale cu marmeladă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Budincă De Marmeladă, Budincă De Pâine Cu Marmeladă De Portocale, și Ciabatta pâine prăjită franceză cu marmeladă burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați opt cupe de cremă rezistente la cuptor de 6 uncii (cum ar fi Pyrex) cu spray de gătit pentru legume. Așezați-le în două tigăi rotunde sau pătrate de 9 inci. Aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert într-un ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Cremă
Apă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Se încălzește cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateti untul, 1/2 cana de zahar si coaja pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți gălbenușurile de ou, apoi făina, până se omogenizează. Următorul măturică în 1/4 cana suc de portocale și 2 Tbs. suc de lămâie, apoi laptele, pentru a forma un aluat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Într-un bol separat, bateți albușurile de ou cu un mixer de mână până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, până când albii sunt suficient de rigizi pentru a menține un vârf. Îndoiți ușor albușurile în aluat până când sunt doar netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Se toarnă aluatul în fiecare ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
7
Așezați tigăile pe suportul cuptorului, apoi turnați cu grijă apă fierbinte în fiecare tigaie, asigurându-vă că evitați să obțineți apă pe prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți până când blaturile se rumenesc și revin la atingere, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți tigăile din cuptor; lăsați cupele de cremă să stea în apă până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Așezați o farfurie de desert peste fiecare ceașcă de cremă; inversați tortul pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
11
Amestecați marmelada, lichiorul și restul de 2 linguri. suc de lămâie. Sos de lingură peste prăjituri.