Prăjituri Cu Budincă De Portocale Cu Marmeladă
Torturile de budincă de portocale cu marmeladă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Budincă De Marmeladă, Budincă De Pâine Cu Marmeladă De Portocale, și Ciabatta pâine prăjită franceză cu marmeladă burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați opt cupe de cremă rezistente la cuptor de 6 uncii (cum ar fi Pyrex) cu spray de gătit pentru legume. Așezați-le în două tigăi rotunde sau pătrate de 9 inci. Aduceți 1 1/2 litri de apă la fiert într-un ceainic.
Se încălzește cuptorul la 325 de grade.
Bateti untul, 1/2 cana de zahar si coaja pana se omogenizeaza.
Bateți gălbenușurile de ou, apoi făina, până se omogenizează. Următorul măturică în 1/4 cana suc de portocale și 2 Tbs. suc de lămâie, apoi laptele, pentru a forma un aluat subțire.
Într-un bol separat, bateți albușurile de ou cu un mixer de mână până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, până când albii sunt suficient de rigizi pentru a menține un vârf. Îndoiți ușor albușurile în aluat până când sunt doar netede.
Se toarnă aluatul în fiecare ceașcă de cremă.
Așezați tigăile pe suportul cuptorului, apoi turnați cu grijă apă fierbinte în fiecare tigaie, asigurându-vă că evitați să obțineți apă pe prăjituri.
Coaceți până când blaturile se rumenesc și revin la atingere, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Scoateți tigăile din cuptor; lăsați cupele de cremă să stea în apă până se încălzesc.
Așezați o farfurie de desert peste fiecare ceașcă de cremă; inversați tortul pe farfurie.
Amestecați marmelada, lichiorul și restul de 2 linguri. suc de lămâie. Sos de lingură peste prăjituri.