Chili Cu Două Fasole În Timpul Săptămânii

Chili Cu Două Fasole În Timpul Săptămânii
Chili cu două fasole în timpul săptămânii este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 440 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de fasole, pudră de chili, orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chili De Fasole Neagră În Timpul Săptămânii, Chili De Fasole Neagră În Timpul Săptămânii, și Chili De Fasole Neagră În Timpul Săptămânii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare; adăugați jalapenos, ceapă și oțet și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Se amestecă bulionul, roșiile, pudra de chili și pudra de cinci condimente dacă se utilizează și se mărește căldura la mare. Aduceți la fierbere completă și gătiți timp de 1 minut. Amestecați fasolea și reveniți la fierbere completă. Reduceți focul la mediu și fierbeți până se îngroașă ușor, dar încă supos, aproximativ 5 minute. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Umpleți fiecare castron cu aproximativ 1/2 cană de orez. Puneți chiliul deasupra, presărați Cheddar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, ScursArdei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Prezintă bogăție și vivacitate în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista