Pâine De Maimuță Chimichurri

Pâine De Maimuță Chimichurri
Rețeta de pâine de maimuță Chimichurri este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare latino-americană. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, pătrunjel, sare kosher și chimen măcinat. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Perfect Pentru Diminețile De Vacanță!}, Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule), și Pâine de maimuță(aka Pull Apart Bread).

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați fiecare biscuit în jumătate și formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
3
Rulați în amestec de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Așezați bucățile de biscuiți într-un 10-in uns. canelat tub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se coace la 375 CP timp de 18-22 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se inversa pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru pâinea de maimuță. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista