Prună Lăcuită Cu Condimente
Pruna lăcuită cu condimente ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați miere ușoară, zahăr brun, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Triunghiuri tofu Laquered cu fasole verde și caju, Tort Cu Condimente De Prune, și Sos De Prune Cu Cinci Condimente.
Instrucțiuni
Înjumătățiți pruna și aruncați groapa, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 3 pene.
Încălziți miere, 1/4 linguriță scorțișoară și 1/8 linguriță semințe de anason zdrobite într - o tigaie grea rezistentă la cuptor de 8 până la 10 inci la foc moderat, amestecând, până când mierea este lichefiată, aproximativ 1 minut.
Adăugați fructe în miere, aruncând în strat, apoi transferați tigaia în broiler și fierbeți la 6 inci de la căldură, întorcând fructele o dată sau de două ori și ungând cu sucuri de tigaie, până când fructele încep să se înmoaie și sunt glazurate, 3 până la 4 minute.
Transferați fructele împreună cu orice suc de tigaie într-un vas.
Se amestecă împreună smântână, zahăr brun, și restul de pinch fiecare de scorțișoară și semințe de anason zdrobite, apoi lingura peste fructe calde.