Prima Zi De Naștere Sparge Tort
O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 43 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. Un amestec de amestec de tort, apă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 2226 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smash Tort, Polka Dot Sparge Tort, și Tort De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți cu fundul de pulverizare de scurtare sau de gătit doar de 1 (6 inci) tigaie rotundă pentru tort și așezați căni de copt din hârtie în 16 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, bananele, uleiul, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional pana se omogenizeaza.
Așezați 1 aluat de 3/4 căni într-o tigaie rotundă de 6 inci. Puneți aluatul rămas în 16 căni de briose căptușite.
Coaceți tortul rotund 35 până la 40 de minute și cupcakes timp de 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și iaurtul la viteză medie cu mixerul electric până când sunt cremoase și netede. Se amestecă culoarea alimentelor până când amestecul este culoarea dorită.
Pentru a îngheța și decora tortul, feliați tortul rotund de 6 inci orizontal pentru a îndepărta vârful rotunjit.
Așezați tortul tăiat cu fața în jos pe farfurie. Înghețați blatul și părțile laterale cu glazură de brânză cremă.
Așezați 2 rânduri de cereale în jurul marginii inferioare a părții tortului.
Așezați 1 rând de cereale în jurul marginii superioare a tortului. În centrul de sus al tortului, aranjați cerealele pentru a forma numărul unu.
Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes. Se acoperă cu cereale pentru a decora, dacă se dorește. Păstrați tort și cupcakes în frigider.