Prajituri marmorate

Prajituri marmorate
Marbled Cookies durează aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 275 de calorii, 2 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 38 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 24. Un amestec de unt, biscuiți sărați, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjituri marmorate de felicitare, prăjituri marmorate cu ciocolată și dovleac și prăjituri marmorate cu zahăr Valentine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o tavă de 9 x 13 inci cu folie de aluminiu și ungeți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
2
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați untul și zahărul. Se fierbe timp de 3 minute, amestecând din când în când, până se dizolvă zahărul. Tapetați tava pregătită cu biscuiți sărați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
Căpșuni, Tăiate în Jumătate Pe LungimeCăpșuni, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
3
Turnați uniform amestecul de zahăr fierbinte peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan2 Căni De Bețișoare De Gustări Cu Susan
Căpșuni, Tăiate în Jumătate Pe LungimeCăpșuni, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
4
Coaceți 5 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)
5
Scoateți din cuptor și presărați rapid fulgii de ciocolată peste stratul de zahăr. Reveniți la cuptor pentru doar un minut. Apoi folosiți o spatulă pentru a netezi fulgii de ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu Lapte Sau Mai Multe După GustChipsuri De Ciocolată Cu Lapte Sau Mai Multe După Gust
Căpșuni, Tăiate în Jumătate Pe LungimeCăpșuni, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei
Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)Dovleac Pur Solid (nu Umplutură De Plăcintă Cu Dovleac)
6
Presărați nucile peste stratul de ciocolată. Se da la frigider peste noapte apoi se scoate din folie si se rupe in bucati mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Rasa, Pentru DecorCiocolata Rasa, Pentru Decor
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista