Supă De Dovleac De Iarnă

Supă De Dovleac De Iarnă
Nevoie de o supă vegetariană? Supa de dovlecei de iarnă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, piper, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Dovleac De Iarnă, Supă De Dovleac De Iarnă, și Supă De Dovleac De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește țelina, ceapa și usturoiul în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați dovleceii, pătrunjelul, sarea, săratul, rozmarinul și nucșoara și piperul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute sau până se încălzește. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează. Reveniți la tigaie și încălziți. Se amestecă treptat crema. Gatiti 5 minute mai mult, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista