Ouă Deviled De Migdale

Ouă Deviled De Migdale
Almond Deviled Ouă este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, muștar dijon, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușurile și puneți albușurile deoparte. Într-un castron mic, gălbenușurile, maioneza, muștarul, sarea de usturoi și migdalele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(23)(23)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Chestii sau țeavă în albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3
Se ornează cu migdale întregi și pătrunjel. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista