Prajitura de vanilie cu zmeura

Prajitura de vanilie cu zmeura
Tort cu vanilie cu zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 554 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână zmeură, prăjitură cu strat de vanilie, iaurt cu zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 36% . Acest scor nu este atât de excelent. Prajitura de ciocolata cu fistic, zmeura si vanilie , prajitura vanilie cu zmeura si crema de portocale cu glazura de branza si prajitura vanilie cu zmeura si glazura de portocale cu crema de branza sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Tăiați tortul în jumătate. Pune jumătate la congelator.
2
Lăsați prăjitura rămasă să stea la temperatura camerei pentru a se dezgheța.
3
Tăiați tortul în opt felii.
4
Pune patru felii pe farfurii de desert; se presara cu zmeura. Acoperiți cu feliile de tort rămase; cupa cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Vinul de Porto sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu vanilie. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista